Χοιρινή Τηγανιά

Υλικά:

  • 1 ½ κιλό χοιρινό κρέας
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζανάκι κρασί
  • ντομάτα φρέσκια σε φετούλες
  • αλάτι
  • πιπέρι κόκκινο
  • ρίγανη

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες και την πιπεριά να τσιγαριστούν. Ρίχνουμε το κρέας σε μικρούς κύβους και τα σοτάρουμε. Τα σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη, καθώς και την ντομάτα. Τα αφήνουμε σε σιγανή φωτιά και τα ανακατεύουμε συχνά για 30 λεπτά ώσπου να σωθεί η σάλτσα του.