Κατιμέρια

Υλικά:

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 1 κουταλιά της σούπας βιτάμ
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό
  • λίγο αλάτι
  • νερό
  • τυρί τριμμένο
  • καλαμποκέλαιο

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μία λεκάνη το αλεύρι και ρίχνουμε το βιτάμ λιωμένο, το γάλα, το αλάτι και λίγο λίγο το νερό μέχρι να γίνει μαλακή η ζύμη. Παίρνουμε την πιταρίδα και ανοίγουμε στρογγυλές ζύμες-πίτες, τις τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο και τις πασπαλίζουμε με τυρί.