Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Notice: Trying to access array offset on value of type int in /var/www/vhosts/117717299.linuxzone68.grserver.gr/fournoishop.gr/templates/wt_reveka_pro/warp/src/Warp/Config/Repository.php on line 243

Notice: Trying to access array offset on value of type int in /var/www/vhosts/117717299.linuxzone68.grserver.gr/fournoishop.gr/templates/wt_reveka_pro/warp/src/Warp/Config/Repository.php on line 243

Notice: Trying to access array offset on value of type int in /var/www/vhosts/117717299.linuxzone68.grserver.gr/fournoishop.gr/templates/wt_reveka_pro/warp/src/Warp/Config/Repository.php on line 243

Notice: Trying to access array offset on value of type int in /var/www/vhosts/117717299.linuxzone68.grserver.gr/fournoishop.gr/templates/wt_reveka_pro/warp/src/Warp/Config/Repository.php on line 243

Καριβόλοι (Σαλιγκάρια)

Υλικά:

  • 1 κιλό περίπου σαλιγκάρια
  • 7-8 κρεμμύδια μεγάλα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • λίγο μαϊντανό
  • 2 κουταλιές σάλτσα
  • πιπέρι, μπαχάρι, κανέλλα, αλάτι
  • νερό

 

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα σαλιγκάρια μόνα τους και το νερό το χύνουμε. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και βράζουμε σε λίγο νερό ώσπου να μαραθούν. Ρίχνουμε το λάδι και τα σοτάρουμε μαζί με τα σαλιγκάρια. Κατόπιν βάζουμε τη σάλτσα και το αλατοπίπερο με την κανέλλα και το μπαχάρι. Βράζουμε για 1 ώρα περίπου. Τα δοκιμάζουμε για να δούμε αν έχουν βράσει, σβήνουμε τη φωτιά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.