Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Αραζέστα

Υλικά:

  • αλεύρι
  • ελαιόλαδο
  • τυρί
  • νερό

Εκτέλεση:

Ταράζουμε το νερό με το αλεύρι. Ύστερα ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Μετά το βάζουμε στη φωτιά και το ανακατεύουμε. Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε σε μια τσανάκα πήλινη και ρίχνουμε από πάνω τυρί τριμμένο της άρμης. Αυτό γίνεται πηχτό και σβολιάρικο.