Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Γρια

Υλικά:

  • αλεύρι
  • ελαιόλαδο
  • νερό
  • τυρί ή μέλι ή ζάχαρη

Εκτέλεση:

Βάζουμε αλεύρι και το ζυμώνουμε με νερό. Έπειτα το βάζουμε πάνω στο τραπέζι και με ένα ξύλο 40 πόντους στρογγυλό το πλάθουμε στο μέγεθος του τηγανιού. Το πάχος του πρέπει να είναι περίπου μισό εκατοστό. Το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές στο τηγάνι και εν συνεχεία και ανάλογα με την προτίμησή μας το πασπαλίζουμε με ζάχαρη, μέλι ή τυρί τριμμένο.